Sandra Ramos Montesinos


Sandra Ramos Montesinos

Lista

AMB TU, MÉS PODEM – EQUIP XAVI DOMÈNECH

Biografía

Barberenca, nascuda el 31 de gener de 1981. Formada en Ciències Empresarials a la UAB, començo la meva trajectòria laboral tot just obtenir la majoria d'edat, compaginant l'activitat professional amb els estudis. La meva experiència profesional ha estat majoritàriament com administrativa, havent treballat per empreses com Mango o Applus i Indra.

Al juny de 2014 decideixo fer un pas endavant i entro a formar part del Cercle Podem de Barberà del Vallès cansada de patir la realitat política del nostre país. Posteriorment surto escollida com a Consellera Ciutadana Municipal després d'un procés de primàries. Dins del Consell Ciutadà he desenvolupat tasques com extensió, responsable d'organització o finances. Fruit del document polític de la candidatura a la Secretaria General i Consell Ciutadà, durant el mes de gener de 2015 entro a formar part d'un projecte de confluència municipal anomenat “JuntsXBarberà”. Actualment sóc Primera Tinenta d’Alcaldia i portaveu del Grup Municipal, amb competències en Serveis Socials, Habitatge i Economia Social i Ocupació, dins de l'equip de govern de l'Ajuntament de Barberà del Vallès.


Motivación

La meva motivació per participar a les primàries de Podem, és contribuir a construir un model d'organització per a Catalunya que sigui capaç d'entendre les diferents realitats territorials, que doni suport i generi cohesió a tot l'equip de regidors i regidores, que estant consolidant projectes locals arreu del territori i, sobretot, que sigui capaç de canalitzar la il.lusió i la feina feta als Cercles, base imprescindible de la nostra activitat política i d'empoderament ciutadà.