Manuel Pujol Valero


Manuel Pujol Valero

Lista

SOM PODEM CATALUNYA – EQUIP NOELIA BAIL

Biografía

Manuel Pujol Valero, neix a Calella (Barcelona) el 8 de maig de 1959. Realitza la carrera d'Arquitectura Tècnica en la UPC de Barcelona. Tanmateix, es gradua en Tècnica Urbanística i Tècnic Especialista en Administracions Públiques, i l'any 1991 obté un Màster en Direcció i Organització d'Empreses per la mateixa universitat. L'any 1996, realitza un curs formatiu de Gestió d'Empreses Turístiques i Rurals, pel Centre d'Estudis Turístics de Barcelona (CETT) de la Universitat de Barcelona.

Casat i amb 4 fills, va alternar des de l'any 1981, l'exercici de la seva professió entre empreses del ram de la construcció i com a lliberal.

El 1992 es traslladà a la Pobla de Segur, on es fa càrrec d'una empresa de turisme familiar amb allotjament rural i activitats de senderisme i excursions amb 4x4, per la zona del Pallars Jussà.

Ingressa en el PSC l'any 1986, i surt elegit Regidor de l'Ajuntament de Calella l'any 1987, càrrec que ocupa fins al 1993. Al llarg d'aquests anys de regidor sempre he fet tasques d'oposició i no va formar part de cap govern municipal. Abandona el PSC l'any 2003.

L'any 2006, forma l'agrupació electoral de "Poblatans pel Canvi", (agrupació formada per independents), i es presenta eleccions municipals del 2007 a l'Ajuntament la Pobla de Segur (Pallars Jussà), on no es va obtenir representació.

Esta inscrit a Podem des de el 2015. Membre de la Comissió de Garanties Democràtiques de Catalunya, des de 2016. Pertany al Cercle Podem Pallars de Lleida.


Motivación

Benvolguts companys i companyes: He decidit presentar-me com a candidat a la Consell Ciutadà de Catalunya, i voldria, amb aquesta comunicació, fer-te arribar el meu desig de treballar per un PODEM que sigui realment aquell òrgan que va sorgir del 15M.

Per fer-ho ens calen dues coses: una per oferir-vos i l'altra per demanar-vos.

Estic convençut que puc oferir-vos un projecte clar de PODEM: Un PODEM que NO serveixi com a marca electoral únicament per subjectes de la vella política i ens facin servis de enganxa-cartells, sinó un PODEM independents on totes les decisions les prengui els inscrits i que estigui al servei dels inscrits, inclòs davant de l'aparell estatal. Un PODEM que NO sigui només una adreça de correu en una pàgina web, sinó una eina que es desplaci on haguí conflicte i doni atenció directe als inscrits. Un PODEM que doni confiança i suport jurídic als CCM i els Cercles de Podem. Un PODEM amb NIF propi i amb una CGD que tingui pressupost i eines de treball assegurades. Un PODEM on TOTS els inscrits que es presentin a les eleccions passin per primàries i no ha dit. Un PODEM que es presenti sol a totes les eleccions, i si hi ha la possibilitat de associació amb altres partits, sigui amb el nostre Codi Ètic i cens de inscrits. Tot això amb la voluntat de guanyar el repte de convertir PODEM en un referent a Catalunya.

Per això, vull demanar-vos la vostra confiança i suport, expressats lliurement amb la vostra participació el dies vinents de març. Gracies.