Laia Sanchez Bassas


Laia Sanchez Bassas

Lista

AMB TU, MÉS PODEM – EQUIP XAVI DOMÈNECH

Biografía

Ja fa 4 anys que amb un petit grup de gent vam organitzar la primera trobada de Podem a la ciutat de Barcelona, a un local al barri de Gràcia. Aquell va ser l’inici d’una etapa molt important de la meva vida. El cercle de Barcelona va ser l’espai on vaig començar a treballar i on vam organitzar-nos per primer cop en comissions.

La primera campanya electoral en què vaig participar va ser per les europees. No érem masses, així que havíem de fer de tot entre aquells qui confiàvem en un projecte que encara coneixia poca gent. Això em va permetre aprendre molt i conèixer persones que continuen sent molt importants a la meva vida. A partir d’aquell moment vam començar a créixer. I des de llavors he seguit treballant a Podem, formant part de l’equip de Comunicació i Xarxes (tant de Catalunya com de Barcelona) i promovent les campanyes, tant electorals com internes .

Si al redactar la meva biografia faig esment de tot això, és perquè contribuir al projecte de Podem m’ha travessat, i m’ha permès dotar-me d’unes vivències que m'han fet reconèixer i mirar de front la precarietat i les desigualtats; experimentar i pensar el masclisme i el racisme; viure d’aprop l'abisme que separa les persones amb diversitat funcional d’una integració real. A dia d’avui puc dir que això forma part del meu bagatge, del qual em sento profundament agraïda i orgullosa a parts iguals, i sé que, en la mida del possible, vull seguir igual d’implicada per contribuir al canvi que tant necessitem.


Motivación

Sento que ja hem remogut moltes coses i que el canvi està a les nostres mans.

Crec en Podem com a eina democràtica per a la transformació social, amb la qual seguir teixint. Des del municipalisme fins les aliances amb forces del canvi arreu d'Europa. De la mà de moviments socials, acompanyant-los i nodrint-nos d’ells.

Vull un Podem fort, amb uns ciments sòlids. I crec fermament que això només s'aconsegueix posant en pràctica allò que hem après _i estem aprenent encara_ des del feminisme, posant les persones al centre de les decisions: des de les més subtils a aquelles que condicionen la nostra participació real per la transformació social.

Estic orgullosa de constatar com companyes que han crescut dins el projecte, han treballat deixant-se la pell i ara ens representen com ningú a les institucions; i vull seguir recolzant-les i aportant el meu granet de sorra per eixamplar la base social que contribuieixi al canvi al seu costat.

Per tot això, em presento per formar part de l’equip d’en Xavi, company en qui crec i amb qui em ve de gust encetar un nou capítol.