Alberto Bastida Marfil


Alberto Bastida Marfil

Lista

Entre Totes Podem

Biografía

Vaig néixer a Mollet del Vallès tot i que visc a Sant Fost de Campsentelles Sóc tècnic d'anàlisi químic i també tècnic de laboratori biomèdic. Actualment treballo al departament d'hematologia de la Vall d'Hebron. Des de petit he estat vinculat a l'associacionisme i al sindicalisme. Més tard vaig decidir a provar en política afiliant-me a les joventuts socialistes. No va passar massa temps que vaig decidir abandonar el partit desil·lusionat pel seu funcionament i vaig tornar a l'associacionisme. Tot i no estar a les places el 15M, sí que el vaig seguir molt a prop i em va fer reflexionar i prendre la decisió d'empoderar-me i aportar el meu granet de sorra defensant els drets socials.

El 2014, quan vaig conèixer Podemos i el seu missatge, vaig tornar a creure que el canvi és possible i vaig decidir formar-hi part. Més tard, vaig saber que hi havia veïns i veïnes que també estaven inscrits a Podemos i vam decidir fundar el Cercle de Podem Sant Fost en el qual actualment, en sóc el portaveu.

Des de llavors, no he parat de treballar per defensar el programa i l'ideari polític de Podem al municipi i de col·laborar amb cercles sectorials i de la comarca per ajudar a construir un partit fort i col·laboratiu.


Motivación

Tot i que porto en el partit gairebé quatre anys, no he decidit mai presentar-me com a candidat a res fins ara. Actualment, crec que el partit a Catalunya pateix una etapa molt difícil, en la que es requereix que els inscrits i les inscrites de les bases passem a l'acció i ens empoderem per construir el partit que volem. Un partit fort, autònom i que sigui capaç de proporcionar les eines necessàries per portar el canvi a totes i cadascuna de les institucions de Catalunya i la resta de l'estat.

Necessitem recuperar la il·lusió amb la qual vàrem enfrontar les eleccions del desembre del 2015. Necessitem, recordar el perquè ens vam inscriure a Podem i utilitzar aquesta força, per construir un projecte junts i juntes que sigui capaç de defensar els drets socials i de portar un nou model polític i social a tot el país, amb el que la ciutadania s'identifiqui.

Sóc una persona compromesa amb el projecte i el partit. Defenso la importància del sentiment de col·lectiu i no l'individualisme. Ningú és imprescindible però tots som necessaris. Vull un partit democràtic, horitzontal, assembleari, federalista, que estigui al costat dels seus inscrits i les seves inscrites i que treballi pel bé de la ciutadania. Comencem a treballar per fer-ho possible.